FORGOT YOUR DETAILS?

Wilt u een nieuwe autoradio laten inbouwen in uw auto? Of wilt u uw luidsprekersysteem vernieuwen? AK Hifi Center helpt u met de auto inbouw in Spijkenisse. Bij AK Center hebben wij de bekende producten in huis op het gebied van auto audio. Wij hebben onder andere autoradio’s, cd spelers, DVD spelers, Auto TV, versterkers, luidsprekersystemen en alle toebehoren. Al deze producten kunnen wij bij onze auto inbouw in Spijkenisse worden gemonteerd.

Bij auto inbouw in Spijkenisse bent u zeker van:

  • Meer dan 20 jaar ervaring in het specifiek inbouwen in auto’s;
  • Een groot assortiment met o.a. autoradio’s, versterkers, antennes en luidsprekersystemen;
  • Vakkundige autoreiniging;
  • Alles op het gebied van digitale satelliet televisie;
  • Dat u koopt bij de goedkoopste van Nederland!

Wilt u meer informatie over de auto inbouw in Spijkenisse bij AK Center? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 0181 – 628 140 of stuur een e-mail naar info@akcenter.nl.

U kunt ook bij ons langskomen. Wij zijn gevestigd aan de Curieweg 11 in Spijkenisse.

De goedkoopste auto inbouw in Spijkenisse

De auto inbouw in Spijkenisse is de goedkoopste van het gehele land. Onze prijzen zijn onder andere:

  • Autoradio inbouw vanaf € 19,95;
  • Carkit inbouw vanaf € 34,95;
  • Navigatiesystemen inbouw vanaf € 49,95.

Ook bouwen wij Xenion lampen in. U kunt bij ons ook terecht voor het aanschaffen van de producten, zoals de autoradio zelf. Wij verkopen autoradio’s vanaf € 59,95. Ook hebben wij speakers en boxen versterkers in ons assortiment van onder andere Pioneer, JVC, Clarion, Soundstream en MTX.

Niet alleen auto inbouw in Spijkenisse bij ons

Bij AK Center zorgen wij niet alleen voor de inbouw van de producten in uw auto. Ook verzorgen wij de reiniging van uw auto. Het exterieur van uw auto wordt grondig onder handen genomen. Grondig wassen, ontvetten, polijsten, verwijderen van krasjes en gewaxed met een speciale wax wordt door AK Center gedaan als u ervoor kiest om uw auto te laten reinigen bij AK Center.

Tot slot houdt AK Center zich ook bezig met digitale satelliet televisie. Wij vinden dit een goed alternatief als u op zoek bent naar een andere vorm van televisie kijken. Wij kunnen (vrijwel) elk model leveren tegen een zeer scherpe prijs. Informeer direct!

TOP